Ik ben Roelof, lid van SDG sinds 1957, begonnen op een cornet, later een poosje een tussenstop op bugel en nu speel ik weer trompet. In herinnering blijft nog steeds de 1e repetitie met het orkest. Zoveel geluk en vreemde klanken om mij heen waardoor ik praktisch de hele repetitie geen noot heb meegespeeld. Ook de uitstapjes naar het buitenland waren een belevenis, ook met onder andere muziekverenigingen van Klarenbeek en Terwolde. Ook vond ik het een hele eer om in Deventer in zo’n grote kerk te mogen spelen als orkest uit het kleine Harfsen. Zo zijn er teveel dingen om op te noemen waar ik altijd veel plezier aan heb beleefd samen met SDG.

Ik verwijs jullie ook naar de geschiedenis die met heel veel werk door Ab Sieberink is opgesteld, hier staan veel leuke anekdotes over de muziek vermeld.

Naast het spelen in het orkest heb ik samen met Hermien een varkensboerderij die we geleidelijk aan het afbouwen zijn. Hierdoor hebben we wat meer tijd over voor andere leuke dingen, zoals vrijwilligerswerk (kosteren, klaaroveren enz.).

Hopelijk kan ik nog lang genieten van onze muziek vereniging SDG (Alleen Gode d’eer!)

Ik zet de lessenaar nu neer bij Jan Klein Teselink.