De receptie die gehouden werd ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van muziekvereniging Soli Deo Gloria in zalencentrum Buitenlust, werd maar matig bezocht. Van de verenigingen die een uitnodiging hadden gekregen voor deze receptie, waren allen wel vertegenwoordigd met enkele bestuursleden. Verrassend was wel de serenade die gebracht werd door vele leden van de zeven orkesten van de MuziekGoLF. Na deze serenade heette de ceremoniemeester Rika Elkink iedereen van harte welkom en memoreerde nog even aan de afgelopen jubileumactiviteiten. Daarna sprak de voorzitter van de MuziekGoLF, Eric Haarman, de jongste vereniging van de muziekGoLF nog hartelijke woorden toe.

Na even tot rust te zijn gekomen na dit spektakel, sprak namens de supportersclub SSDG, Gerrit Denneboom de jubilerende vereniging toe. Hij stond erbij stil dat de leden van SDG altijd voor het dorp Harfsen bij alle gelegenheden toch maar weer klaar stonden om hun medewerking te verlenen. Na zijn woorden verraste hij de leden met voor een ieder ledlampjes als cadeau. Om bij alle gelegenheden de muziek, die gespeeld moet worden, goed op de lessenaar te kunnen lezen.

Tijdens de receptie was er ook een tentoonstelling gemaakt van allerlei instrumenten die SDG in het verleden hadden gebruikt en er lagen vele foto’s op de tafels verspreid, die goed werden bekeken.

[button url=”https://picasaweb.google.com/100464191472605301462/Receptie?authuser=0&feat=directlink” label=”Nog meer foto’s van de receptie”]