Toen Ingrid Enderink destijds afscheid nam van de malletband, hebben we direct afgesproken om haar eens met de band te bezoeken. En een spetterend optreden te verzorgen! Van dat optreden is helaas nog niet gekomen, maar afgelopen weekend vertrok het merendeel van de band richting Moorweg, Noord-Duitsland.
Uiteraard kwamen we niet met lege handen. Uit betrouwbare bron wisten we dat er hagelslag mee moest, iets wat in Duitsland niet te krijgen is. Met de 13 pakken (we hebben er per persoon maar één gegeven, anders schiet het ook niet op) kunnen Koen en Ingrid voorlopig even vooruit……
Na aankomst was er een uitgebreide rondleiding in het kraakheldere huis. Vervolgens werden de bedden en slaapplaatsen verdeeld (zonder veel gemopper, want Ingrid had al een indeling gemaakt). Daarna een boodschappenlijstje maken voor de BBQ. Naast veel vlees ook veel schnaps…..
Duits gebruik tijdens BBQ is om bier over het vlees te doen. Henk E. had hier heeeeel veeeeel moeite mee, maar het vlees was heerlijk en lekker mals.
Er was in de super ook een bal gekocht. Boks Foxtrot, de hond des huizes, deed ook enthousiast mee. Het spel eindigde plots….. zie de foto’s.
Tot grote vreugde van Harry had Ingrid een avondvullend programma met spelletjes bedacht! Hier zijn geen foto’s van en dat is maar beter ook. Zelf Ingrid was verrast in hoe enthousiast en vol overgave wij de spelletjes uitvoerden.