Op 4 en 5 november was het dan zover: De Veldhoekers en SDG presenteren: ‘A Night Like This’! Twee avonden was de zaal maximaal gevuld met een enthousiast publiek. De één kwam voor het toneel, de ander voor de muziek en sommigen voor beiden. Voor iedereen was er wat te zien en te horen.

Dat zien begon al in de zaal van Buitenlust die prachtig omgetoverd was door de organiserende ploeg. De hele sfeer ademde Moulin Rouge, Parijs, romantiek…..Zelfs de toiletten waren niet vergeten! Met de belichting van de Kenions was het helemaal af.

Het publiek werd buiten al verwelkomd door dames in prachtige kleding. Ook de serveersters van de avond (leden van De Veldhoekers) hadden een ware verandering ondergaan. Zij deelden bij binnenkomst bij de champagnetoren een welkomstdrankje uit. Gedurende de avond kon het publiek genieten en zich intussen volop laten verwennen met een hapje en een drankje.

SDG en De Veldhoekers gaven een afwisselend programma met muziek en sketches. Dit alles werd telkens aan elkaar gepraat door Hendrik en Marja. De muziek was zeer gevarieerd. Van vlotte nummers tot mooie stukken tot bekende songs. Alles kwam voorbij. De sketches van De Veldhoekers werkten veelal op de lachspieren. Bij het publiek en ook bij de muzikanten.

Gezien het applaus aan het einde van de avonden, mag deze samenwerking een groot succes genoemd worden!

Een zeer groot compliment vanaf deze plek voor de organisatoren! Over deze show zal nog lang nagepraat worden…